Aloe 4ever

Marianne Bækgaard

Independent Forever Business Owner

Velkommen til min hjemmeside. Jeg håber du vil finde den interessant. Jeg er selvfølgelig klar ved telefonen hvis du har brug for hjælp:-)

Jeg har 14 års erfaring med disse skønne produkter og fantastiske forretningsmulighed, og vil rigtig gerne tage en snak med dig om præcis det du har brug for, uanset om du er på udkig efter en business mulighed, eller leder efter den helt rigtige hjælp til en sundere livsstil. Tøv ikke med at kontakte mig, du er også velkommen til at kigge forbi "Det runde hus" i Ribe som vi bor i, hvis du er på de kanter:-)

Hilsen Marianne

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera